Mat och dryck - Nordic Pizza Company

Mat och dryck

Äkta pizzarestaurang med passion.

Vi är Nordic Pizza Company – en pizzarestaurang grundad av två finländare och en nyzeeländare i hjärtat av Åbo. I vår restaurang förenar vi vår passion för pizza med en brinnande vilja att betjäna våra kunder med äkta vänlighet. Vår målsättning är att skapa en helhetsupplevelse som smakar gott och varar en längre tid.

Du kan boka bord eller droppa in när du har vägarna förbi. Om vi har fullt kan du medan du väntar njuta av våra högklassiga cocktails vid bardisken. Har du någonsin smakat en drink som passar till just din favoritpizza?

I hjärtat av vår restaurang har vi en äkta italiensk stenugn, belägen endast ett par meter från ditt bord. Du kan följa tillverkningen av din pizza från början till slut.

Bekanta dig med menyn här »

Nordic Pizza Company

En kombination av Italien och Norden

Grunden för våra pizzor kommer från Neapel. Vi kan ändå inte, och vill inte heller undvika nordiska inslag. Vi kallar vår pizzarestaurang New Napolitan Style.

Basen i våra pizzor är degen som bakas på högklassiga råvaror och får jäsa extra länge. Alla våra råvaror kommer antingen från närproducenter eller från pizzans hemland Italien.

Våra pizzor är handgjorda och tillverkningen får ta sin tid. Varje pizza är bakad med äkta passion. Vi har en ständig vilja att förbättra våra produkter och siktar på att tillverka den perfekta pizzan.

Tycker du att vi har lyckats?
Välkommer till Eriksgatan och testa oss!

Läge »

Nordic Pizza Company