Ruoka & juoma - Nordic Pizza Company

Ruoka & juoma

Aito ja intohimoinen pizzaravintola

Me olemme Nordic Pizza Company – kahden suomalaisen ja yhden uusi-seelantilaisen perustama pizzaravintola Turun ytimessä. Ravintolassamme yhdistyvät intohimolla tehty pizza ja palava halu palvella asiakkaitamme vilpittömästi ja ystävällisesti. Tavoitteemme on luoda kokonaisvaltainen elämys, joka maistuu hyvältä pitkään.

Voit varata meiltä pöydän tai pistäytyä nautiskelemaan ilman varausta. Mikäli pöydät ovat täynnä, voit vaikka odotellessasi nauttia maukkaita ja laadukkaita cocktaileja ravintolastamme löytyvästä baarista. Oletko ikinä maistanut juuri sinun pizzaasi sopivaa cocktailia?

Ravintolamme sydän on aito italialainen kiviuuni, joka sijaitsee vain muutaman metrin päässä pöydistä. Voit seurata juuri sinun pizzasi valmistumista alusta loppuun asti.

Tutustu ruokalistaan tästä »

Nordic Pizza Company

Yhdistelmä Italiaa ja Pohjoismaita

Pizzojemme ydin ja juuret ovat klassikkoruoan syntykaupungissa Napolissa. Emme kuitenkaan voi, tai edes halua, välttyä pohjoismaisilta vaikutteilta. Kutsummekin itseämme New Napolitan Style -pizzaravintolaksi.

Kaiken perustana toimii pohja, joka koostuu laadukkaista ainesosista ja pitkään kohonneesta taikinapohjasta. Kaikki raaka-aineemme ovat peräisin lähituottajilta ja pizzan kotimaasta Italiasta.

Pizzamme valmistuvat alusta loppuun asti käsin. Meille pizzojen valmistaminen ei ole mitään liukuhihnatyötä. Jokainen asiakkaidemme eteen kannettu pizza on tehty aidolla intohimolla. Meillä on päättymätön tahto parantaa tuotteitamme, jotta jonakin päivänä voimme ylpeästi sanoa valmistaneemme täydellisen pizzan.

Vai olemmeko jo onnistuneet siinä?
Tervetuloa Eerikinkadulle ottamaan selvää!

Katso sijainti »

Nordic Pizza Company